Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detektiv Conan a tv-ben!^^

Pro7Maxx

PREMIER! ÚJ RÉSZEK!

2018. Október 22-től hétköznap 18:25-kor Detektiv Conan V. évad  (334-436 ep)

 
Bejelentkezés^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DConan-4ever^^

Menü /Köszöntő , hírek és egyebek/

Köszöntő

DConanNews (Hírek bővebben)

DConanNews 2015 (Hírek bővebben)

DConanNews - Az év előző hírei (2009-15)

Egyéb hírek bővebben

Várható megjelenések

Beszélgetünk (Interjúk)

Vendégkönyv

Magamról

Oldal szabályzat


DConan-4ever Menü

Anime-ismertető

Film-ismertetők

Live-Action

Epizód-lista

Songtexte/Dalszövegek

Szereplők

Párkapcsolatok

Kapcsolat vonal

Szinkronhangok

Idézetek

Érdekességek

Képtárak

Fanartok

Fanficcek

Cosplay

Gosho Aoyama élete és művei

 
Számláló^^
Indulás: 2007-05-04
 
Csevegő^^
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Detective Conan Music
 
Mennyi az idő?^^
 
DConanNews 2010

2010. December 21-RTL 2: A Detektiv Conan mozifilmeknél időpont változás történt. Az időpontokat minden egyes híreknél átjavitottam:)! És minden kedves látogatónak Békés Boldog Karácsonyt és Boldog Újesztendőt kivánok!:)


2010. December 8./ Animax tv: Conan a detektiv - Az első mozifilm:

Az Animax tv műsorán December 25-én 21:15 perckor adják le a Conan a detektiv- Az első filmjét a ,, Bomba a felhőkarcolóban,, cimmel. Magyar szinkronosan adják majd le. Mondo magazinban is olvashattok egy ismertetőt a DConan első filmjéről. Sajnos csak két képet találhatunk rajta a magazinban. Már megszokott  a filmben egy új szereplő is feltünik , ahol majd késöbb láthatjuk viszont őt az animében. Rövid ismertető a filmről: Shinichi még mindig gyerektestben él  és minden bünügyet  továbbra is megold. Van egy tettes aki bombával fenyegeti a város nevezetes építményeit. Conannek , Kogoronak , Megure felügyelönek és Shiratorinak kell folytatniuk a nyomozást. Vajon ki lehet a tettes és mi célja van , hogy bombát rejtsen el a város egyes épületein? Választ kaphatunk, ha megnézitek  az első egész estés Conan filmet.:) (Animax tv: 2010. December 25. 21:15 Conan a detektiv - Az első mozifilm : Bombák a felhőkarcolóban)

 

 


 

2010. December 7.:

 - Megjelent Németországban a Detektiv Conan 68. mangakötete. Izgalmas fejezetek és történetek. Következö kötet , már csak jövő nyarán fog majd megjelenni az egyik német DC oldal szerint:)!

- A Hundred Percent Free banda énekli a  DConan 37. endingjét. Bövebb információ hamarosan.

 

 

 


2010. December 4./DConan Movie 15 Trailer: Már fent van  Youtubon a Detective Conan 15. filmnek a  rövid 52 másodperces trailere Filmnek a hivatalos cime ,,Quarter of silence/Negyedórányi csend),,. Jövöre 2011-ben Április 16-án fogják bemutatni a filmet a Japán mozikban. Ide linkeltem nektek a Detective Conan Movie 15-ös filmnek  a trailerjét.(A teljes trailer februárban várható!): http://www.youtube.com/watch?v=0QWmuD3J7mA

  


2010.December 1.-RTL 2/Detektiv Conan Film 1-13:

Újabb hír! 2011. Január 3-tól Február 7-ig Detektiv Conan filmek lesznek láthatóak két részre bontva 7köznaponként az RTL 2-őn. Már egyszer emlitettem január 3-án a Detektiv Conan első filmnek az első része lesz majd látható 13:50 perckor. Az első filmnek a második része pedig másnap kerül adásban.

(RTL 2:2011. Január 3.-Február 7. 7köznaponként 14:05 /Detektiv Conan Film 1-13) 

Íme a filmeknek a vetitési várható időpontjai: 

Január 3./4.  Detektiv Conan Film 1 -Der tickende Wolkenkratzer 1/2
Január 5./6. Detektiv Conan Film 2 -Das 14. Ziel 1/2
Január 7./10. Detektiv Conan Film 3-Der Magier des letzten Jahrhunderts 1/2
Január 11./12. Detektiv Conan - Film 4 - Der Killer in ihren Augen1/2
Január 13./14. Detektiv Conan Film 5 - Der Countdown zum Himmel 1/2
Január 17./18. Detektiv Conan Film 6- Das Phantom der Baker Street 1/2
Január 19./20. Detektiv Conan Film 7-Die Kreuzung des Labyrinths 1/2
Január 21/24.  Detektiv Conan Film 8- Der Magier mit den Silberschwingen 1/2
Január 25./26. Detektiv Conan Film 9- Das Komplott über dem Ozean 1/2
Január 27./28. Detektiv Conan Film 10-Das Requiem der Detektive 1/2
Január 31./Február 1. Detektiv Conan Film 11-Die azurblaue Piratenflagge 1/2
Február 2/3 Detektiv Conan Film 12- Die Partitur des Grauens 1/2
Február 4/7 Detektiv Conan Film 13-Der rabenschwarze Verfolger 1/2


2010.November 25.-RTL 2 (Detektiv Conan Film 1):  Végre  meg van a filmnek a vetitétési kezdési  időpontja . 2011 január. 3.-án 13:50 perckor  a Detektív Conan elsö filmje kerül majd képernyöre az RTL2 müsorán! (RTL 2: 2011. jan 3. 14:05 Detektiv Conan Film 1 - Der tickende Wolkenkratzer)

2010.November 22.-RTL 2: Detektiv Conan Filmek Januártól:

Nemrég robbant ki a hír , hogy az RTL 2 műsorán januártól hétköznap Detektiv Conan filmek lesznek láthatóak. Igaz a filmeket két részre fogják bontani .Állitólag jövöre nem tudni, hogy mennyi filmet fognak leadni és melyik film kerül majd a képernyőre. December közepétől megtudhatjuk a filmjeinek a  kezdési időpontjait.(Ugyebár az egyik német anime oldalon úgy fogalmazták , hogy Detektiv Conan filmek januártól , de az is lehet , hogy változhat és januárban talán az egyik filmje kerül adásban....) És talán az új részeiről is lesznek majd infók.

 


2010.November 19.:

- Megjelent Japánban a Meitantei Conan 70. mangakötete.

- Jó hír , hogy az RTL 2-ön jövőre azaz 2011-ben újrészekel tervezik kiadni az 5. évadot. Állitólag januártól lenne a vetitési időpontja. De  még nem biztos ,mert ugyebár ez a tervezett időpontja. Összesen a Facebookon a MyPokito profilján  5555 szavazatt érkezett a Detektiv Conan újabb részek leadásáról. További részletek és információk az új évadról hamarosan!


 2010. November 11.-RTL 2 : Új részek jövöre?: Facebookon a MyPokito profiljában nemrég derült ki, hogy állitolag az RTL 2 újra vissza hozná a Detektiv Conan cimü animét , de új résszekkel. Nem tudni mikor lehet a vetitési időpontja ,mert 2011-ben tervezik újra müsorra tüzni az animét. Ahogy már a Facebookon a MyPokito profiljában már lájkolni is lehet. Már több , mint 6000 fölött lájkoltak és több hozzászólás is érkezett , ahol jó magam én is hozzászóltam. A Detektiv Conan újrészeiről még nem monfhatunk semmit. Bövebb információt és a MyPokito profil lájkolása a Facebookon találhatód meg. Bövebb információt (persze , ha tudtok németül) akkor ezt a két linket ajánlom nektek figyelmetekben a : www.dconan.net vagy a www.mypokito.de oldalán tekinthető meg a jó hír.^^

 


2010. Október 28: Detective Conan Movie 15: Youtubon már fent van a teljes Detective Conan 14. film. Viszont jól hírrel szolgálok nektek , mert jövöre  tavasszal jön a Detective Conan 15. filmje.Rövid trailere december közepén várható.Részletek hamarosan!:)

 

 


2010.Szeptember 20: Új ending

Szeptember 18-án volt látható az új Detective Conan 36. endingje Mai Kurakitól a ,,Tomorrow Is The Last Time" cimű dalával Az endingben mindenki örömére Shinichi X Ran páros látható továbbra is.

 

 


Augusztus 18: Újabb kötet megjelenése - Megjelent Japánban a Meitantei Conan 69. mangakötete. A következö kötetről való megjelenéséről viszont nincs hír!


Augusztus 14:Új opening

Megjelent a Detective Conan legújabb 29. openingje Mai Kurakitól. Az új opening cime ,, Summer Time Gone. Az opening nyári időszakról szól. Ugye bár az opening már megjelent ,de szünetelt egy hónapot az anime sorozat és  ezért a régi epizodok mentek egyhónapon keresztül az új openingel.Új endingről viszont nincs hír.

A szomorú hír pedig , gondolom már mindenki tudta , hogy a kedvenc énekesnőnk Rina Aiuchi egy darabig visszavonul a zenéléstől a  betegsége hivatkozoan. Hogy meddig szünetelteti a pályáfatusát erről nem adott ki információt.


2010. Június 12.: Conan a detektiv újra az Animax müsorán

Június 23-ától újra látható lesz a Conan a detektiv az Animax müsorán 7köznaponként. Igaz ugyebár a Mondoconon nem igen volt szó az anime folytatásáról. Összel viszont látható lesz az első filmje a hirdetmény szerint. Akkor talán jöhet az új rész jövöre. Részletek hamarosan!(Animax tv: Junius 23-tól 7köznaponként 20:50 Conan a detektiv (I.év)

 


2010. Május 28.: Detektiv Conan Film

Németországban kiadták a Detektiv Conan 13. filmet dvd-n. Röviden összefoglalva , hogy különös gyilkosságok állnak a háttérben és a Conan szerint a Feketeszervezet tagjai állnak e mögött. Mig kiderül a Conan kiléte is. Én már láttam a filmet igaz japán nyelven és írtó jó volt. Igaz a német szinkron hangok is változatlanok. Egy - kettö kilételével.

Ha minden igaz akkor a tervek szerint talán jövöre jöhet a 14-es film is dvd-n.

 

 

 


2010. Május 18.:Megjelent a Meitantei Conan 68. manga kötete Japánban.A következö kötet valoszinű , hogy nyár közepe és vége fele várható.


 

2010.Április 19.: Japán- Április 17-én volt a Magic Kaitou Speciálja

Végre április 17-én megérkezett a várva várt első része az animének Magic Kaito-nak. A történet manga alapján készült az elsőkötet első fejezetének.Még nem igen lehet tudni egyáltalán akkor most ez speciál vagy sorozat lesz. Mert a hírek szerint folytatni is fogják a történetet ,de még a vetitési időpontja kérdéses. Reméljük, hogy Conant is láthatjuk majd  vendég szerepként.

Tervek szerint ,ha minden igaz akkor május közepétől elindul útjára az első
Magic Kaitou honlap. úgy terveztem meg , hogy idén áprilisban ,de mivel az idő nem igen engedi meg ezért májusban lesz majd látható^.^!
 

 

 


2010.Április 17.: Japán-Detective Conan Movie 14:

Ma volt a Detective Conan Movie 14. filmnek a bemutató premierje Japánban. Ahogy látjuk a filmnek igen nagy sikeres lesz. Igaz még az eredményét nem tudjuk ,de én is kiváncsian várom az eredményt. Ami engem leginkább az vonz , hogy  Kaito Kid és Ran között  vajon elcsattan-e  a csók köztük? De nem tudom. De a további film eredményét Misztinától tudhatod meg ha rámész az ő  linkjére! :)

 

 

 


2010. Április 6. : Németország:

Németországban megjelent a Detektiv Conan 66. mangakötete. Izgalmasabb fejezetek  vannak benne , de nem árulhatóm el ez titok. A következö kötet megjelenése nyáron várható.

 

 

 


 

2010.Március 25.: Kaito Kid Animében

Nem csalás és nem ámítás. Mert Japánban nemrég bejelentették , hogy április 17-én saját animében láthatjuk őt személyesen Kaito Kidet. Még hivatalosan nem jelentették be , hogy egyáltalán egy speciál lesz vagy sorozat. Ez még április elejétől kiderül.^^

 

 


2010.Március 13.:Németország

Május 28-én kiadják Németországban a Detektiv Conan 13. filmet ,,Der nachtschwarze Jäger" (A feketevadász) címmel dvd-n. Már várhattuk a megjelenést hisz a borítója pedig 2009 májusában volt kész. Én a Feketeszervezett legújabb tagjai szinkronhangjára vagyok kiváncsi. Ha minden igaz akkor talán már a következő évben jöhet a 14. film is. Ez még csak a németektől függ.

 

 

 

 


2010.Február 18 .: Megjelent  Japánban a Detective Conan 67. mangakötete. Nem lehet  tudni, hogy  milyen fejezetek vannak benne. A következő manga kötet megjelenéséről viszont  nincs hír!


2010.Február 6.: Új opening: Megjelent a  Detective Conan  legújabb 28. openingje a Garnet Growtól a ,,As the Dew,, c címmel.

 

 

 


2010. Január 9.: Új ending: Megjelent a Detective Conan 35. endingje a  Hundred Percent Free együttestől a ,,Hello Mr. my yesterday,, címmel.
 

 

                            


Az elöző frisshíreket továbbra is megtekinthetőek lesznek:

Detective Conan Friss 2009 - az év elöző frisshírei

 
Videó ^^

Detective Conan 57. ending 

 
DConanNews /Hírek/^^

2018. Október 28. 

Boldog Születésnapot Mai Kuraki! :) 

2018. Október 27. 

Japánban megjelent manga-kötetek ->Katt ide...

2018. Október 14.

Kijött a 48. Detective Conan opening -->Katt ide...

2018. Szeptember 30.

Hírek innen-onnan és megjelenések röviden összefoglalva -->Katt ide...

2018. Szeptember 18. 

Október 6-án új opening megjelenés várható: dps - Taimurain (48. op)

2018. Szeptember 17. 

Megjelent a 94. manga-kötet  

-->Katt ide...

 
Multimédia menü^^

Zeneletöltés (mp3)

Mozgó Avatarok

 
Linkek^^

 
Akikre klikkelhettek^^
 
Szavazás^^
Ki a kedvenc diák nyomozód?

Shinichi (47 / 60%)
Heiji (10 / 13%)
Sera (21 / 27%)

Szavazatok száma: 78

Létrehozás időpontja:
2016-04-12 18:34:53

Szavazás lezárva:
2017-11-16 18:42:53


Lezárt szavazások
 
WebSate Infó

Oldal neve: dconan-4ever

Téma: anime, manga

Anime: Detektiv Conan

Főadnim: Shinichi

Társadmin: Sora (2017. március 10.- )

Akiknek sokat köszönhetek az oldal építéséhez: Ay, Misztina, Likörci, Aru-chan, Kamilla és Kumiko-chan 

Hírek forrása (német website oldalak): detektivconan-new.com és pummeldex.de 

Javasolt böngésző(k): Mozilla Firefox

 

Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS