Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detektiv Conan a tv-ben!^^

Pro7Maxx

PREMIER! ÚJ RÉSZEK!

2018. Október 22-től hétköznap 18:25-kor Detektiv Conan V. évad  (334-436 ep)

 
Bejelentkezés^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DConan-4ever^^

Menü /Köszöntő , hírek és egyebek/

Köszöntő

DConanNews (Hírek bővebben)

DConanNews 2015 (Hírek bővebben)

DConanNews - Az év előző hírei (2009-15)

Egyéb hírek bővebben

Várható megjelenések

Beszélgetünk (Interjúk)

Vendégkönyv

Magamról

Oldal szabályzat


DConan-4ever Menü

Anime-ismertető

Film-ismertetők

Live-Action

Epizód-lista

Songtexte/Dalszövegek

Szereplők

Párkapcsolatok

Kapcsolat vonal

Szinkronhangok

Idézetek

Érdekességek

Képtárak

Fanartok

Fanficcek

Cosplay

Gosho Aoyama élete és művei

 
Számláló^^
Indulás: 2007-05-04
 
Csevegő^^
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Detective Conan Music
 
Mennyi az idő?^^
 
DConanNews 2012

2012. December 31.: Újabb manga-kötet megjelenés

December 18-án jelent meg Japánban a Detective Conan legújabb 78. manga-kötete.

 

 

 

 

 

 

 

 


2012. December 3.: Még újabb infó a Detective Conan 17. filmről


December 1-én pénteken este felé jelent meg Japánban a Detective Conan 17. filmnek a legújabb félmásodperces trailere.

Újabb infók a filmről: A védelmi hadsereg egyik tagját megőlik az Aegis fedézetén. A hajón egy kém lapul. A gonosz keze egyre közelebb kerül Ran-hoz. Conan-néknek nehéz feladat vár rájuk , mert a hajón még robbanó anyag is lapul. A filmben továbbra is számithatunk: Conanre , Ranra , Kogorora , Sonokora , Agasa professorra és a Detective Boys bandára . És újra feltünik Heiji és Kazuha .És talán a filmben még egy újabb ismert szereplő is felbukkanhat , de még nem biztos.:)

 

 


2012. November 22.: Detektiv Conan filmek ismét az  RTL 2-ön

December 16-tól vasárnaponként folytatni fogják a Detektiv Conan filmeknek a sugárzását a német RTL 2-ön. Ezek a filmek lesznek láthatóak decemberben:

2012. December 16.vasárnap 08:35 Detektiv Conan Film 10 - Das Requiem der Detektiv

2012. December 23.vasárnap 08:35 Detektiv Conan Film 11 - Die azurblaue Piratenflagge

2012. December 30.vasárnap 07:40 Detektiv Conan Film 12 - Die Partitur des Grauens

 


2012. November 19.: Infók a Detective Conan legújabb 17. filmről

Néhány héttel ezelött megjelent az első teaser a közelgő 17. filmnek . A film cime : Private Eye in The Distant sea vagyis Magánnyomozó a távoli tengeren. A bemutató 2013. április 20-án lesz Japánban. A történet az Aegis csatahajón fog játszodni. Gyilkosság és egy nagy nyomózás a veszélyes tettes után. Nemrég derült ki , hogy a 17. filmben még egy ismert szereplő is benne lesz valamelyikük közül : Okiya , Sera , Amuro, Heiji vagy Hakuba.

 

 

 


2012. November 10.: Újabb két manga kötet megjelenés Németországban

Németországban tegnap (november 9-én) megjelent a Detektiv Conan legújabb 74. manga - kötete és a Kaito Kid-nek a második kötete is.

 

 

 

 

 

 


2012. Október 11.: Újra megjelent a Kaito Kid manga elsö kötete

Németországban ma megjelent  újra a Kaito Kid első manga kötete új borítóval és külsővel. Mint már múltkorábban említettem, hogy a németek újra kiadják mind az első-három kötetét. Viszont meglepetésként jövőre pedig jöhet a 4. kötet is. 

 

 

 

 

 

 


2012. Szeptember 28.: Újabb Deretktiv Conan film megjelenés Németországban

 

Németországban megjelent a Detektiv Conan 15. Film ,, Die Minuten der Stille,, cimmel  dvd-n és blue-ray-en. További dvd és blue-ray megjelenés nem várható az idén , talán csak jövőre.

 

 

 

 

 

 

 


 

2012. Szeptember 27.: Műsor időpont változások

Műsor időpont változások történtek az elmúlt egy hétben az RTL 2-ön. Szeptember 23-án 07:00 helyett 06:15 perckor adták le a Detektiv Conan animét. Szeptember 30-án is úgyanebben az időpontban várható. Október 7-től viszont 07:50 perckor látható az anime vasárnaponként továbbra is , de innentől kezdve nem számíthatunk további időpont változásokra.

 

 


2012. Szeptember 8.: Újabb frisshírek Kaito Kidről

Japánban szeptember 29-én jelenik meg a Kaito Kid legújabb 9. része.

Németországban pedig újra kiadják a Kaito Kid 1-3 manga  kötetét új külsővel és borítóval és az első kötet megjelenése október 11-én várható.

 

 

 

 

 

 


2012. Szeptember 7.: Conan a detektiv- Bomba a felhőkarcolóban újra

2012. Szeptember 30-án  vasárnap este 21:15 perckor  újra látható lesz az Animax-en a Conan a detektiv - Bomba a felhőkarcolóban. 


2012.Augusztus 4.: Ma megjelent a legújabb opening és ending

Japánban ma megjelent a Detective Conan  legújabb 34. opening Natsu Iro-tól a “Kimi no namida ni konna ni koi shiteru” cimmel és a 43. ending is Mai Kuraki-tól “Koi ni koi shite” cimmel. 

 

 

 


2012.Július 4.: Újabb két Kaito Kid rész várható Japánban

Augusztus 4-én és 11-én újabb két  Kaito Kid rész jelenik meg Japánban. Ez várható volt meglepetésként. Annyit tudok a kezdési időpontjairól,  hogy mind a két szombatján este 18:30 perckor kerül ki a tv képernyőjére.:)

 

 

 

 

 

 

 


2012.Július 2: Detektiv Conan újra az RTL 2 műsorán

Augusztus 5-től vasárnaponként reggel 7 órától újra képernyőre kerül az RTL 2 műsorán a kedvenc anime krimi sorozatunk a Detektiv Conan első évada.

És természetesen a Detektiv Conan további részei úgyan úgy változatlanul menni fog még a német VIVA.TV műsorán.

(RTL 2:2012. Augusztus 5-től vasárnaponként 07:00 Detektiv Conan I. évad)

 

 


2012. Június 18.: Újabb manga-kötet megjelenés

Japánban meglelent a Detective Conan 76. manga-kötete. Az újabb kötet megjelenéséről nem kaptunk infót és talán csak ősszel várható a legújabb megjelenés.

 

 

 

 

 

 


 2012.Május 10.:Újabb manga kötet megjelenés Németországban

Németországban megjelent a Detektiv Conan 73. mangakötete. A tartalomból , hogy újabb gyilkosságok és  rejtélyek megfejtése a kötetben. És egy újabb karakter jelenik meg a fejezetekben Sera Masumi személyében. A következő kötet megjelenése már csak ősszel várható Németországban.

 

 

 

 

 

 


2012. Május 7.: Ki jött az újabb ending

Május 5-én szombaton jelent meg a Detective Conan 42. ending Breakerz-től ,, Overwriting" cimmel.

 

 

 

 


2012.Április 23.:Nem lesz több Conan a detektiv az Animax-en:

Írtam a múlt hónapban emailt az Animax tv csatorna vezetőségének a Conan a detektiv sorozat kapcsán. Sajnálatos modón az Animax tv tulajdonosa csak annyit kivánt nekem közölni, hogy nem lesz új részekkel az anime és sőt az első évadját is a múlt évben tavasszal adták utoljára , mert nem igen volt nálunk nagyon népszerű a sorozat. Igy hát búcsút kell intenünk az animének , de egy jó hír még a számunkra , hogy ebben az évben még  kivételesen és utoljára újra képernyőre adják majd a Conan a detektivnek az első filmet.


2012.Április14.:Japánban ma mutatták be a Detective Conan 16. filmet és közben pedig megjelent a legújabb 75. manga kötet

Japánban ma mutatták be a Detective Conan 16. filmet a mozikban. A történet egy focistadionban játszodik , ahol egy bomba van elrejtve és a kod segitségével tudják Conannék hatástalanítani. A filmben több akció jelenet van benne , mint nyomozás. A hírek szerint jövőre jöhet a 17. film is , mellyel majd , a későbbiekben lesznek új infók a filmről.

De viszont a film bemutatása közben megjelent a Detective Conan 75. legújabb mangakötete. Heiji és Conan újabb gyanúsitott kilétére tesz szert. Chiba és Miike újabb szerelmi története és a fejezetben egy újabb karakter jelenik meg Amuro Touru személyében.

 

 

 

 

 


 2012. Április 5.:Újabb Detective Conan Ova jelenik meg Japánban

Jabánban május elején  jelenik meg a Detectice Conan legújabb 12. OVA baseball témában dvd-n ,,Excalibur no kiseki” cimmel.
A legújabb ovában a Detective Boys újabb kalandjait élvezhetjük egy újabb lány társaságában akinek a mindene a baseball. További bövebb információ a 12. ováról a >
Misztina- Mouri nyomozó irodája< honlapján tekinthető meg.:) 

 

 

 

 

 

 


2012. Március 10.:Holnaptól szüneteltetik az RTL 2-ön a Detektiv Conan fimek sugárzását 

MŰSOR VÁLTOZÁS!Az RTL 2  német kereskedelmi csatorna vezetősége úgy döntött ,hogy holnaptól szüneteltetni fogják  a Detektiv Conan  filmeknek a vetitését .Eddig csak 8 filmet adtak le vasárnaponként  és utoljára március 4-én a Detektiv Conan 8. filmjét adták le  és utána , már innentől kezdve, március 11-től azaz holnap a  filmek helyére kerülnek újra adásban a Digimon Data Sqaud , Pokémon és a Yu-Gi-Oh! 5ds anime sorozatai.

 

 

 


2012. Március 7.:Újabb mangakötet megjelenés Németországban

Németországban megjelent a Detektiv Conan 72. mangakötete. A tartalmáról annyit tudni, hogy Conan , Ran és Kogoro Londonban utaznak, hogy egy fontos ügyet nyomozzanak ki egy sorozat gyilkos kapcsán , ahol a stadionban egy bombát szeretne felrobbantani. A további fejezetekben mégtöbb izgalmas történetek és megoldhatatlan rejtélyek várhatóak a kötetben.  A legújabb manga kötet megjelenésőről csak annyit tudok, hogy május közepe felé várható..........

 

 

 

 


2012. Március 5.: Újabb infók a 4. j-doramáról:

Szóval  tavasszal  várható a 4 .élőszereplős film Japánban.  A tervek szerint a  film  két órás lesz. Shinichire , Ranra és Kogorora úgyanúgy számthatunk , de mellette viszont feltünik Heiji és Kazuha is. A filmet április 12-én vetitik le a japán Tv-ben este 9 órakor. A j-dorama hivatalos cime: Kudô Shinichi Kyôto Shinsengumi Satsujin Jiken


2012.Február 22.: Ki jött a Detective Conan 16. filmnek a legújabb trailere

Nemrég jött ki a Detective Conan 16. filmnek a legújabb teljes másfél perces trailere. Mint, már tudjuk a bemutatója április 14-re kerül majd sor a Japán mozikban. A filmjének a betétdalát Ikimono-gakari együttes énekli el ,, Hara uta,, cimmel.^^

Link a  legújabb 16. trailerhez:> http://indavideo.hu/video/Detective_Conan_Movie_16_Trailer_2_full

 

 


2012. Február 9.: Detektiv Conan maraton márciusban

Március 3-án és 17-én szombaton este Detektiv Conan maraton a német VIVA Tv műsorán.És a hétköznapi részek ismétlései lesznek láthatóak , mind a két szombatján.

(VIVA Tv: 2012. Március 3. 20:25 Detektiv Conan maraton /5 epizód és 2012. Március 17. 20:10 Detektiv Conan maraton /6 epizód) )

 

 


2012. Február 4.: Ki jött a legújabb ending

Kijött a Detective Conan 41. legújabb ending Gramm-tól a ,, Kanashii hodo kyô no yûhi kirei da ne,, cimmel.

 

 

 


2012. Január 7.: Ki jött  a Detective Conan legújabb openinge

Végre kijött a Detective Conan az új 33. openinge Breakerz-től ,,Miss Mystery,, cimmel. Az openinget nagyon jól megcsinálták és 100%-os fantasy stílusú lett. Viszont ebben az évben új szereplővel is találkozhatunk majd az animében , akit Sera Masuminak hivnak és a történetét már jól ismeritek a fejezetekből. Az új endingről viszont nincs hír. :/

 

 


Detective Conan Friss 2011  - az év elöző frisshírei

Detective Conan Friss 2010 - az év elöző frisshírei

Detective Conan Friss 2009 - az év elöző frisshírei

 
Videó ^^

Detective Conan 57. ending 

 
DConanNews /Hírek/^^

2018. Október 28. 

Boldog Születésnapot Mai Kuraki! :) 

2018. Október 27. 

Japánban megjelent manga-kötetek ->Katt ide...

2018. Október 14.

Kijött a 48. Detective Conan opening -->Katt ide...

2018. Szeptember 30.

Hírek innen-onnan és megjelenések röviden összefoglalva -->Katt ide...

2018. Szeptember 18. 

Október 6-án új opening megjelenés várható: dps - Taimurain (48. op)

2018. Szeptember 17. 

Megjelent a 94. manga-kötet  

-->Katt ide...

 
Multimédia menü^^

Zeneletöltés (mp3)

Mozgó Avatarok

 
Linkek^^

 
Akikre klikkelhettek^^
 
Szavazás^^
Ki a kedvenc diák nyomozód?

Shinichi (47 / 60%)
Heiji (10 / 13%)
Sera (21 / 27%)

Szavazatok száma: 78

Létrehozás időpontja:
2016-04-12 18:34:53

Szavazás lezárva:
2017-11-16 18:42:53


Lezárt szavazások
 
WebSate Infó

Oldal neve: dconan-4ever

Téma: anime, manga

Anime: Detektiv Conan

Főadnim: Shinichi

Társadmin: Sora (2017. március 10.- )

Akiknek sokat köszönhetek az oldal építéséhez: Ay, Misztina, Likörci, Aru-chan, Kamilla és Kumiko-chan 

Hírek forrása (német website oldalak): detektivconan-new.com és pummeldex.de 

Javasolt böngésző(k): Mozilla Firefox

 

Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS